Zlatni kavez

Zlatni kavez 1 epizoda

Užurbani život posluge u vili Korhana podređen je obitelji koja ondje živi i njihovim navikama. Poslugom upravlja gospodin Latif koji poznaje sve navike moćne i bogate obitelji. No, jedan stanovnik vile svima zadaje posebne glavobolje.

Mladi Ferit ne samo da ima problema s moralom, nego i zakonom, a obitelj ostane u šoku kad im na vrata u rano jutro pokuca policija s ozbiljnim optužbama protiv njega. Halis aga koji je sretan zbog svega sto posjeduje, govori Latifu kako mu samo fali da mu se još njegova loza produzi.

Kada Halis ugleda policiju na njihovim vratima, uspanilči se pitajući se šta rade tako rano kod njih.Kada Halis sazna da je policija na vratima zbog Ferita jer je doveo neku djevojku Ajsu u svoju sobu, poviče na Orhana da ga dovede.Ferit se nileg ne sjeca.

Nakon incidenta sa Feritom Halis aga naređuje Orhanu da Ifakat pronađe odgovarajuću djevojku za Ferita i da ga ožene. S druge strane Seyran je sa svojom majkom i Sunom na pijaci. Njih dvije su dobre djevojke, pametne. Seyran sanja o tome da ide u skolu i da bude bogata.

Kazim, njihov otac je jako opasan, strog i često ih tuče. I Seyran i Suna su koliko i njihova majka umorne od toga. Ferit sa Abidinom odlazi na jahtu kako bi se odmaknuo malo od stresa.Nakon toga odlazi sa Pelin, svojom djevojkom kojoj kaze da ga zele ozeniti odgovarajucom djevojkom.Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button