Zlatni kavez

Zlatni kavez 15 epizoda

Ferit ispriča Seyran šta se desilo na Bebeku. Kaže da se zbog Ede posvađao sa Pelo i napravio scenu.Ferit se ljuti na majku kada vidi Pelin koju je ona pozvala u njihovu kuću. Abidin pokupava smiriti Ferita govoreći mu da zna žena šta da radi.

Pelin plačući govori Gulgun kako voli Ferita takvog kakav je.Gulgun joj kaže kako je mlada, lijepa i pametna djevojka i da je cijeli život pred njom te da prestane uznemiravati i Ferita ali i sebe te da ode i nastavi dalje sa svojim životom.Seyran pristaje da pomogne Feritu u vezi fotografija.

Halis aga govori Ifakat da se pobrine za Suninu sobu i da sve napravi kako treba jer su obećali da će je smjestiti u kuću.Seyran, Abidin i Ferit odlaze upoznati Tajlana i dati mu do znanja da izbriše slike. Hoče li Tajlan tako i uraditi?

Ipak vijest izlazi u novinama i prvi koji to pročita i vidi bit će Kazim, koji će naravno poluditi.Suna koja se nalazila pored njega je uplašena.Ferit također saznaje da su vijesti izašle.

Kazim odmah odlazi do Korhanovih i želi odvesti Seyran kući. U tom trenu dolazi i Halis aga. Hoće li on saznati o čemu se radi? Hoće li Seyran otići iz vile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button