Zlatni kavez

Zlatni kavez 16 epizoda

Halis aga koji također saznaje zbog Kazima za fotografije u novinama, doživljava udar. Dok svi uvjeravaju Kazima i Halisa Agu da je fotografija u novinama stara, svi su u strahu šta će se desiti.

Ferit je veoma ljut na Taylana, koji štampa fotografije, i nema namjeru da to prepusti svojoj strani. İfakat, s druge strane, brine o Suni i počinje je trenirati, kao što su obećali Kazımu.

Ifakat pokušava smiriti Halis agu dok Halis poziva Ferita u svoju sobu na razgovor. Halis ga pita da mu objasni sve. Ferit govori da su to stare slike i djed mu na prvu povjeruje.

Nakon toga Ferit ugleda Kazima, Jusufa i Seyran te je pita da li su se to opet okupili kao porodica, jer su bas izgledali kao da se cijene i vole. I dodaje kako nije kriv i zasto ga uvijek krive? Tada mu kaze Seyran a čija je onda krivica da on ima ljubavnicu dok je oženjen?

Tada Ferit pobijesni nakon čega mu Seyran kaze da mu zaista treba terapija od doktora. Ali tek ga zabole riječi od Jusufa kada mu kaze da je Kazim povjerio Sunu i Seyran njemu u emanet jer je shvatio da njemu, Feritu ne moze vjerovati.
Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button