Zlatni kavez

Zlatni kavez 29 epizoda

Nakon razgovora sa Seyran, Halis Ağa, koji je i ljut i pogođen onim što čuje, uvodi nova pravila u vili i na radnom mjestu. Riječi Halisa Age, koje uključuju Ferita u radove, veoma su teške. Seyran pravi neočekivani potez.

Osjećaji između Sune i Abidina se pojačavaju. Seyran napokon staje ispred Halisa i priznaje mu da nije željela da bude bezobrazna ali da ne može više da šuti.

Priznaje mu kako je svjesna i da mnogi ukucani znaju da je vara njen muz te da na taj nacin ona ne moze biti niti majka niti supruga njegovom neodgovornom unuku.Tada Halis viče na porodicu govoreći im kako su ga natjerali da im kaze da više ne postoji njihova loza te da su oni ništa bez njegovog bogatstva, jer samo misle na sebe.

Tada su svi postali bijesni, krenuvsi od strine pa dalje. Seyran prizanje Pelin da ne moze nastaviti da vjeruje svom muzu dok god je ona u njegovom zivotu.

Pelin joj tada kaze kako je mrzi.Ferit pita Seyran da li je i dalje sigurna da ga ne voli, a ona mu kaze da ce je morati uvjeriti u to da je on jos voli. Tada je Ferit zagrli i poljubi i kaze joj da je voli.

Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button