Zlatni kavez

Zlatni kavez 4 epizoda

Uprkos pokušavanju da izbjegne nadolazeći brak s Feritom, Sejran je zatražila pomoć Jusufa, pouzdanog saveznika, u smjelom planu da organizira svoju vlastitu otmicu ali im ne uspijeva.

U međuvremenu, Ferit je, nesvjestan oluje koja se oko njega sprema, ostao izgubljen u vlastitom svijetu.Ferit, s druge strane, ne brine za ovaj brak jer misli da se u njegovom životu ništa neće promijeniti.

Dani akcije uskoro počinju i za Ferita i za Seyran. Kada Hatuc sazna da je Kazim još i kucu trazio jer ce Seyran biti tuzna jer je daleko od majke, Hatuč se zaista iznenadi.

Suna sebe krivi za sve kroz sta je ona ali i Seyran prošla. Seyran koja je sada nevjesta Korhanovih, pokuša da se i prilagodi njihvim običajima i uziva u bogastvu. Feritova nastojanja da se navikne na novo radno mjesto i svađe sa Seyran se nastavljaju. Kazim, koji dolazi u Istanbul, prvo dolazi u posjetu Halisu Agi.

Seyran, koji s vremenom upoznaje navike porodice Korhan, nesvjesno svjedoči šta se dogodilo između İfakata i Orhana. Asumanova operacija okuplja Fuata i Korhanove da podrže Asuman. Seyran nailazi na iznenađenje kada ga najmanje očekuje. Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button