Zlatni kavez

Zlatni kavez 7 epizoda

Za Kazima koji je dosao u Istanbul mnogo je neriješenih računa koje će pokušati staviti pod svoju kontrolu i prvi mu je potez stoga posjet Halis-agi.Seyran zna ko je Pelin i čak prisustvuje razgovoru sa njom dok je Pelo sa Feritom i krije je od Latifa.

Sejran s vremenom uči navike obitelji Korhan i nehotice svjedoči ljubavnim događajima koji se tajno odvijaju između Ifakat i Orhana.Seyran malo biva lakse kada ugleda majku i sestru i kada Suna razgovara sa Feritom.

Obzirom da ne zna zasto se to dešava ni zašto Orhan vara svoju ženu, Seyran odluči da šuti o tome dok ne izvidi situaciju u kuci. Suna je ipak pomalo ljubomorna na Seyran iako nece da joj da do znanja ali duboko u sebi osjeca tu ljubomoru.Jusuf dolazi na kapiju Korhanovih i trazi Seyran.

Ferit, koji se posvađa sa Jusufom, dugo se ne smiruje i svoju ljutnju izbacuje na Seyran. Loše vijesti čekaju Seyran, koji odlično polaže na fakultetskom ispitu.

Iznenađenja se doživljavaju jedno za drugim na porodičnoj večeri sa Kazımom i Sunom. Pelin nema namjeru da odustane od Ferita, a Jusuf nema namjeru da odustane od Seyrana.Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button