Zovem se Farah

Zovem se Farah 12 epizoda

Farah saznaje za scenu u bolnici i da ukoliko Tahir sazna da je Galip kriv za smrt donora, nastat će haos. Nakon toga Farah igrom slučaja sazna ko je zapravo glavni krivac za smrt Tahirovih roditelja.

Nakon što je Farah saznala za istinu u vezi Tahirovih roditelja, ona odlazi do Tahira i kaze mu da njih dvoje moraju i trebaju trčati samo zbog jedne stvari a to je da sve rade da bi Kerimšah ozdravio.

Farah sazna da ukoliko Kerimšah ima brata ili sestru, rezultati bi se mogli podudarati a Farah mu kaze da je to nemoguce jer Kerimšah ne moze imati brata ili sestru jer je ona ubila njegovog oca. Tada joj Tahir saopsti vijest da on nije mrtav, da je Kerimšahov otac živ i da Kerimšah ima brata.

Farah govori Tahiru kako bi najradije uzela Kerimsaha i udaljila se iz tog mjesta. Da zaborave na ove loše uspomene, da zive miran zivot, daleko..

Tahir puštajući suzu, govori joj da je svjestan da ona onda zeli razvod, i pristaje da se razvedu. Ali Farah ga pita, zeli li i on sa njima? Tahir se iznenadi i uzima je za ruke i krene. Da li je to njegov odgovor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button