Zovem se Farah

Zovem se Farah 16 epizoda

Nakon što je provela najveće i najgore trenutke straha, brige, haosa, Farah napokon dolazi svjetlo na kraju tunela. Pored toga što se plašila da ne izgubi Kerimšaha, bila je spremna rizikovati svoj život.

Mehmetovo buđenje je Tahirov spas. Tahir, koji je pušten iz zatvora godinu dana kasnije, i dalje se pita li je Farah pod uticajenm Behnama ili ne, jer ga se plaši. Tahir previše voli Farah da bi odustao od nje.

A Farah? Da li je zaboravila Tahira tokom prošle godine? Da li je uspjela da ga zaboravi? Tahir mora da se uvjeri u ovo. On mora da pronađe način da ostane nasamo sa Farah i razgovara sa njom o svemu.

Rahšan, Behnamova majka je zabrinuta zbog Farahinog prisustva i tužno posmatra kako osjećanja njenog sina prema ovoj mladoj ženi svakim danom postaju sve jača. Plan koji je smislila da se riješi Farah iznenađujuće se pokazao uspješnim.

Farah na kraju uspijeva pobjeći sa Tahirom i ispričati mu zbog čega su je ucjenjivali te da se bojala za njegov i Kerimšahov život.

Tahir joj obećava da će sve učiniti kako bi bili od sada samo sretni, njih troje zajedno.Hoće li se ponovo okupiti trojac Mehmed, Tahir i Bekir?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button