Zovem se Farah

Zovem se Farah 18 epizoda

Mehmet se pita kako je dospio u takvo stanje. Pita Tahira sta se s njim desava, zasto je takav. Tahir govori Farah da ga ne napusta vise a Farah mu trazi vremena da bi se rijesila najvece nocne more.Farah stalno osjeća nesvjesticu.

Budući da je prošlo godinu dana od gubitka supruga Alija Galipa, Vera će htjeti aktivirati njegovu oporuku podnošenjem tužbe zbog izostanka. No, u oporuci Alija Galipa čekaju ih dva iznenađenja koja će promijeniti sve ravnoteže.

Tahir ljutit staje ispred Farah i kaze joj da ukoliko odluci da bude uz Behnama neka se onda ne kaje vise za posljedice koje slijede. Kada mu krene udariti samar, Tahir ugleda oziljak na njenoj ruci gledajući je i pitajući šta joj se desilo sa rukom? Farah šuti.

Nakon upornosti Tahira da uzmu Kerimšaha i pobjegnu zajedno, Farah mu prizna za Ali Galiba i ucjene te mu kaze da je nemoguce otici. Tahir je poljubi i kaze joj da ce ugledati svjetlo dana zajedno i da se ne brine.

Tahir postaje partner u tvrtki. Nestanak Haluka, koji prenosi svoje dionice na Tahira, i sve te promjenjive i neizvjesne situacije čine Behnamove veze u Iranu nesigurnima, i Behnam je prisiljen otići u Iran.

U Behnamovoj odsutnosti, Farah se pokušava sastati s Tahirom i odgovoriti ga od ovog plana osvete. Međutim, susret Farah i Tahira i događaji koji slijede dovode do otkrivanja tajni.

Oporuka Ali Galipa je otvorena, a osoba kojoj je ostavio dionice tvrtke iznenadit će sve.
Dok se Mehmet pokušava sjetiti ko ga je ustrijelio, prisjeća se nečeg sasvim drugog, ali vrlo važnog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button