Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 27 epizoda

Pedro se iznenadi kad vidi Líviju kako traži posao u palači. Zilda kažnjava poslugu oduzimanjem od plaće. Pedro zahtijeva da mu Lívia kaže svoj plan. Afonso uzme Líviju kao privremenu sluškinju.

Roberto kaže Melissi da je Felipe kupio Genarovu zemlju. Vitória zamoli Benta da brzo nađe Bernarda. Emília se šokira kad sazna da će Lívia raditi u palači i kaže da će je se odreći kao kćeri ako ne odustane od toga plana.

Melissa kaže Felipeu da bi bila sretna s njim u Campo Belu. Mássimo odlazi na put u potrazi za rješenjem za pošast na sadnicama. Lívia ne posluša Emíliju i ode raditi u palači. Vitória potvrdi Felipeu da će prodati zemlju Rogériju.

Ariel odlazi Bernardu. Gđa Neném je uzbuđena zbog Pérsiovog pisma. Felipe se iznenadi kad ugleda Líviju u palači. Pedro pomaže Robertu da porazi Felipea u mačevanju. Emília se vraća u kolibu u kojoj je živjela s Bernardom kako bi ga pokušala naći.

Roberto pristane učiti Pedra mačevanju. Roberto se udvara Líviji, a Zildi je neugodno. Dorotéia čuje kako Vitória razgovara sa Zildom o ponovnom susretu s Bernardom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button