Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 59 epizoda

Emília istražuje Vitóriju. Felipe stiže s putovanja i dočekuju ga Alex i Melissa. Pedro razgovara o braku s Lívijom. Emília obavještava Líviju da odobrava kupnju vinarije Ventura koja pripada Vitóriji. Dorotéia kaže Melissi da bi htjela otići živjeti u inozemstvu. Melissa kaže majci da je njezina ljubav prema mužu karma.

Pijani Bento moli Dorotéiju za pomoć. Pedro je posesivan prema Líviji. Čini se da je Ariel razočaran ljudima i njihovim osjećajima, a Gospodin mu objašnjava da u životu sve ima svoj tijek. Rita pokazuje Líviji i Aniti svoj kraj, a one su očarane Bela Rosom. Melissa upozna Líviju i odmah je primjetljiva odbojnost među njima. Vitória želi da Afonso pregovara s potencijalnim kupcima njezine vinarije.

Dorotéia preuzima brigu o Bentu i vodi ga njegovoj maćehi Vitóriji. Felipe ponovno razmišlja o Líviji. Mássimo očijuka s Rosom. Mateus pomaže majci Gemi u turističkoj agenciji. Nakon pregleda, dr. Roberto kaže Dorotéiji da je potpuno zdrava. Emília telefonira i s nekime razgovara o Vitóriji. Vitória optuži Benta da ju je pokrao. Anita zamoli Líviju da ostane u Bela Rosi. Severa govori majci Zildi da je nezadovoljna suradnjom s Melissom.

Alex se razboli, Melissa odustane od odlaska na slavlje kako bi se brinula o njemu. Načelnik općine Bela Rosa, Luis, upozna Anitu s dr. Robertom. Liječnik pokazuje interes za nju. Ariel pokuša spriječiti ponovni susret Lívije i Felipea. Afonso se fotografira s Lívijom i Anitom, a Pedro je ljubomoran. Lívia ugleda Felipea i sjeti se susreta u podzemnoj željeznici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button