Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 61 epizoda

Vitoria dolazi na ručak Zildinoj kući i čuje Severu kako ružno govori o njoj. Massimo pokušava uvjeriti Rosu da opet budu zajedno u otvorenoj vezi, ali ona želi ozbiljnu vezu. Emilia se prepire sa svojim ocem Albertom i kaže mu da je odlučna otići u Bela Rosu. Felipe osjeća veliku bliskost s ruševinama u Campo Belu i kaže Afonsu da ne može iz glave izbaciti nepoznatu djevojku, misleći na Líviju.

Lívia zamoli Pedra da posjeti njezina djeda Alberta tijekom putovanja u Italiju. Queiroz ne podnosi Chica i dječak ga se boji. Gemi to nije drago. S neprimjerenim vozilom za posebne goste Gema dočekuje Emiliju, Líviju i Anitu u zračnoj luci, ali Emilia odbije prijevoz takvim autom. Alice kaže baki Vitoriji da će joj Bento kupiti kartu za Orlando. Lívia kupuje vino u Felipeovoj trgovini.

Vitoria moli načelnika općine Luisa da u ime starih vremena otkupi njezinu kuću od tvrtke Beraldini kako bi ostala u njoj živjeti do smrti. Luis kaže Botelhu da ne zna kako bi kupio kuću Vitoriji, a da njegova žena ne sazna. Emilia stiže u hotel i dočekuju je Luis i Botelho.
Lívia ugleda Felipea kako bere grožđe i misli da je on jedan od unajmljenih berača. Marina govori Bernardu da će otići s njime u Bela Rosu i moli ga da razmisli o novoj pomirbi, budući da su već dvaput bili u braku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button