Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 62 epizoda

Lívia je zabrinuta zbog Emilijina neočekivanog odlaska. Emilia kaže ocu da je pronašla majku i da Vitoria nije prepoznala vlastitu kćer. Emilia govori da će se osvetiti Vitoriji zbog traume koja joj je ostala majčinim odlaskom. Gema traži Queiroza da kupi auto kako bi mogla prevoziti klijente njihove turističke agencije. Dok ona vrijedno radi, on troši novac na gluposti. Svi slave kupnju vinarije Ventura.

Vitoria je sretna jer Luis želi otkupiti njezinu kuću i dopustiti joj da ondje nastavi živjeti. Dr. Roberto pregledava Emiliju. Vitoria nalazi Albertovu sliku dok je bio njezin muž u mladosti. Nedostaje joj. Luis predloži Emiliji da kupi Vitorijinu kuću. Ona pristane razmisliti o prijedlogu. Melissa kasni u radionicu, a Severa se posvađa sa njom. Bento se nada da će obnoviti brak s Rosom.

Emilia pregledava obiteljski album, a što još više raspiri njezinu ljutnju na Vitoriju. Kako bi proslavili kupnju vinarije, obitelj Beraldini okuplja se s poznanicima i uživa u hrani u Rosinom restoranu. Melissa vidi Líviju i osjeća nelagodu iako je ne poznaje. Anita govori Líviji da namjerava roditi bez udaje. Pedro nazove Líviju i gnjavi je svojom ljubomorom. Felipe upoznaje Melissu u malom mjesnom muzeju.

Nosi joj grožđe da ga gazi kao što se nekada činilo. Tako se ponavlja trenutak kada su se sreli u prošlosti. Felipe i Lívia se poljube. Carola kori Pedra jer dira Lívijino računalo. Lívia otkriva Aniti da i dalje ima osjećaj da odnekud poznaje Felipea, ali osjeća krivnju jer je izdala Pedra. Melissa se svađa s Felipeom zbog Severe. Ariel vozi Emiliju u Zildinu kuću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button