Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 93 epizoda

Pedro uhvati Carolu za svojim računalom i prijeti joj. Livia uđe u sobu i objašnjava da već zna sve njegove planove protiv Felipea. Massimo poziva Rosu na večeru u svoju kuću s ciljem da dobije odgovor na svoju bračnu ponudu. Alex se žali na majčin stav prema njegovim školskim prijateljima.

Dorotéia promatra kako se Bento promijenio i hvali ga. Livia shvaća da su njezina majka i Pedro kovali plan kako bi kupili Felipeove kuće. Ljutita daje otkaz u tvrtki. Emilia je ljuta što je Pedro obavijestio Carolu o svojim planovima. Bento govori Rosi koliko je zla učinio Zildi i njezinoj obitelji i želi njihov oprost.

Felipe se iznenadi kad vidi Liviju u kolibi i ona kaže da je otišla od kuće i želi ostati s njim ondje. Carola se suprotstavi Pedru kad je on opet počne ucjenjivati. Botelho donose cvijeće Salome. Massimo postaje ljubomoran. Alberto pokušava Emiliji reći istinu, ali ona ga prekida i on izgubi hrabrost da otkrije koliko joj je zla učinio.

Melissa kaže Dorotéiji da će otići s njom u šetnju gradom. Carola predloži Aniti da unajme kuću i žive zajedno. Chico kaže Gemi “mama” i gane je. Carola govori Emiliji istinu o svojoj prošlosti. Vitoria brani Emiliju pred Bernardom. Felipe dovede Liviju na večeru u Zildinu kuću i predstavlja je kao svoju ženu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button