Nevina

Nevina 3 epizoda

Nasljednik porodice Koroglu je Sedat (Feyyaz Serifoglu), mlad i zgodan muškarac. Sedat ima 30 godina i najstariji je sin u porodici. Ima još dva brata po imenu Levent (Tuğrul Tülek) i Muzo (Enis Arikan).

Čistom slučajnošću, životi Nalan i Sedata se ukrštaju. Budući da rade u istoj firmi, prvi put se susreću u kantini. Ovaj susret uticaće na dalji tok njihovih života.Kada Rafet poželi da njegov sin Sedat oženi finu djevojku, Nalan se učini kao savršena nevjesta za porodicu.

Sedat ima aferu s udanom sredovječnom ženom Canom (Hande Ataizi). Ne želi prekinuti vezu s njom, ali istovremeno nema hrabrosti suprostaviti se ocu.Sedat nema izbora nego učiniti sve što njegov otac zahtjeva. Prilazi Nalan dok nastavlja svoju tajnu aferu.

Na kraju dobija priznanje svog oca jer je pronašao savršenu nevjestu. S druge strane, Nalan misli da je usred bajke.

Hoće li Nalan prihvatiti brak sa Sedatom? Hoće li Feride odobriti brak Nalan i Sedata? Hoće li Sedat prekinuti vezu s udanom ženom nakon što je upoznao Nalan?

Hoće li Nalan na kraju pronaći mir u životu? Da li će se Nalan i Sedat zaljubiti jedno u drugo? Sve to pogledajte u ovoj uzbudljivoj turskoj drami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button