Omer

Omer 21 epizoda

Svi se iznenade kada Haluk dođe na Omerova vrata i poželi da mu odvede sina od Gamzea. Iako ovog neočekivanog gosta iz prošlosti otjeraju Omer i njegova porodica, Gamze, ko zna šta Haluk može, u velikom je strahu za Tunu.

Haluk, koja je puna osvete, čini korak od kojeg će zaboleti glava ne samo Gamze, već i cijele njene porodice. Hakanov dolazak na posao izaziva veliku svađu između njega i Nise, koja se bori da izdržava svoju kuću i samostalno stoji.

Činjenica da Emine održava svoju bliskost sa Yamanom predstavlja sve veći problem za Nisu. Omer i Gamze, čiji se pritisak povećava pojavom Haluka, žele što prije reći Tuni da se vjenčaju.

Međutim, Haluk, koji je krenuo u akciju prije njih, pritisne dugme za okrutni plan koji će slomiti Tunu od Gamze.Učini sve da razdvoji Tunu i Gamze i odvede sina od nje. Gamze galami na Omera govoreći mu da joj je sve propalo, da ju je razdvojio od sina.

Omer joj kaže da se smiri, da neće dozvoliti da je rastave od sina i da će po svaku cijenu opet biti sa Tunom. Tada organizuje Omer sve da prepriječi put Tariku i otme Tunu. Nakon toga dolaze kući, opraštaju se sa svojima i žele da njih troje, Omer, Tuna i Gamze odu daleko od svih.

Scena koju će svi pamtiti jeste kada Gamze prilazi Omerovom ocu i traži da mu poljubi ruku nazivajući ga “Oče”! Tada joj daje ruku i Gamze mu poljubi ruku. Omer je sretan zbog toga i tada zagrli oca plačući zajedno s njim. Kraj sezone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button