Vatrene ptice

Vatrene ptice 21 epizoda

Kara stiže noseći na leđima sve grijehe Bezkorijenih. Pandorina kutija se otvara da se više ne zatvara. Kara će preokrenuti živote Žar ptica naglavačke s ljutnjom koju je čekala svih ovih godina. Svi će danas platiti cijenu za izbore napravljene godinama unazad!

li Žar-ptice uspjeti savladati ovaj test ili će se Kara uspješno osvetiti i Žar-ptice će zauvijek biti rastjerane? Gülayşe je kao vila sa cvetnom krunom u svojoj beloj venčanici, nesvesna da se Kara spustila na Žar ptice kao mračna noćna mora.

Dočekuje svatove, ruku pod ruku, oči u oči sa muškarcem kojeg voli, glumi Harmandu i viče DA za svadbenim stolom!Barbaros je nešto rekao Çatalu prije nekoliko mjeseci. „Da si mi ti otac, pucao bih prvo sebi u glavu, a onda u tvoju.”

Na najsretniji dan u svom životu, kada se ponovo ujedini sa Gülayşeom, Barbaros saznaje da mu je Çatal otac! Krv čovjeka kojeg mrzi teče njegovim venama. Barbaros je shrvan tajnom koju je saznao, ali šta se dalje događa? Kako će se nositi sa ovom činjenicom koja ga užasava?Kraj sezone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button