Vodomar

Vodomar 15 epizoda

Nakon sto se Ferit vrati ne zatiče Seyran u svojoj kući. Aga koji se oporavio i vratio kući, od ukućana trazi da ništa što je pripadalo Seyran i njenim ne ostaje u kući i trazi da se njihovo smeće izbaci. Kazim aga s druge strane očekuje Ferita da dođe i da mu se izvinjava na koljenima.

Ferit koji je očajan, odlazi Kazimu na vrata tražeći svoju ženu ali Kazim ga tjera iz kuće. Ferit kaže da ne ide bez Seyran, ali dobije od Seyran odgovor da ona nikada ne ide više s njim. Ferit očajan odlazi iz kuće.Ferit na kraju kao da počinje da ludi. Šta će iza svega izaći vidjet ćemo.

Da li će Seyran naći način da pokuša ubijediti Ferita da se promijeni kako bi mu se vratila ili će Kazim zaista stati u odbranu kćerke ovaj put i biti ustrajan u tome da mu neda više kćerku nazad. Na kraju Ferit ulazi i otima Seyran i odvodi je u vikendicu u kojoj provode prelijep dan i noc.

Na kraju Ferit saopstava da je Seyran trudna i ugađa joj masimalno. Pripreme takav doček za svoje porodice koje se okupe jedne večeri, čak se i Kazim i Aga pomire. Svi sjede za jednim stolom i uzivaju u praznicnim blagdanima.Sada je glavno pitanje, da li je to zaista java ili mozda bio samo nečiji san???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button