Vodomar

Vodomar 52 epizoda

Nakon sto je Seyran javno iznijela sve što joj je dušu morilo godinama, dok je odrastala pa i nakon udaje, Korhanovi ostaju bez riječi kao i Kazim koji je pita kako mu je tako nesto mogla uraditi.Seyran koja je sebi olaksala dušu ponosno staje ispred sviju i samo im kaze zar nije tako?

Ferit koji je ne gledajući svoju lošu stranu i sva losa djela koja je uradio Seyran, osuđuje za sve što je rekla i uradila kako kaže njemu, cijeloj porodici ali i dedu Halisu, pljuje na nju govoreći joj u lice kako ga je Bog kaznio jer je dao da mu ona bude žena.

Svi joj sada prijete, krenuvši od njunog rođenog oca, Ifakat, ali i Ferita da ce se kajati sto je tako nesto uradila. Sve epizode serije pratite na nasoj stranici sapunko.com. Ferit je pita zašto mu nije rekla da je sve to tako bilo, zbog čega mu je krila sve?Seyran bespomoćno gleda u njih i samo šuti…

Dok se Ferit i deda suočavaju sa svojim emocijama nakon što ih je Seyran sve osramotila, očito imaju plan osvetiti se Seyran. Na kraju Halis istjera Ferita iz konaka i on nemajući gdje otići, opet odlazi k Seyran stavljajući joj ponovo prsten na ruku nakon čega slijedi zagrljaj.

Da li je to Feritova osveta njoj? Ali svakako se smatra da i Seyran nije toliko glupa da ne očekuje njihovu osvetu nakon svega.Suna udara Pelin nakon toga se sastaje sa Abidinom. Sve to vidi Kaya. Hoce li se ona i Kaya rastati? Orhun govori Ifakat da je u tu kucu došao samo zbog nje. Suna daje novac Seyran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button