Zlatni kavez

Zlatni kavez 30 epizoda

Feritovo priznanje je jako razveselilo Seyran, ali Seyran i dalje nema namjeru da odustane od kontrole i brzo je dovela Ferita do kraja. Dok Halis Ağa juriša na vilu, Fuat dobija svoj dio ove situacije.

Ferit, koji pokušava da se navikne na novi posao i svoj novi poredak; S druge strane, on traži načine da se približi Seyran. Latif Ağa vodi poslove u vili, ali stanje je teško za Sultan, Şefika i druge.

İfakat, s druge strane, ima novi plan za ovu situaciju. Seyran je po ko zna koji put pala na Feritove lijepe riječi, čak i trenutke romantike i riječi volim te. Ali ovaj će je put najviše povrijediti nakon što ga opet zatekne sa drugom ženom i pitajući ga zar mu nikada neće moći vjerovati?

Ferit joj kaze da ga ne gnjavi i da radi šta hoće, da vjeruje ako zeli a ako ne želi to je njena stvar. Dok se Seyran pita gdje je Ferit nestao, Pelin kuca na vrata. Seyran govori Efeu da se povlači iz projekta.Ferit joj kaze kako se ponosi što je njegova žena.

Kazim se ponovo vraća u život, sređuje se, sprema kuću, ručak i ugleda divno sređenu Esmu.Seyran i Feit ponovo svaki trenutak provode zajedno. Seyran baš uživa.Esma zavodi Kazima pa i on zaista blista i kaže kako ponovo voli da živi.

Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button