Zovem se Farah

Zovem se Farah 27 epizoda

U finalnoj epizodi serije stvari polahko dolaze na svoje mjesto. Farah, koja prima snimku od Behnama, kaže Bade i Gönül da nema dokaza koji ih povezuju s ubojstvom i da će ih zaštititi tako što će uništiti snimku.

Ne mogavši ​​više šutjeti, Bade objavljuje da je Tahir surađivao s policijom i preuzeo odgovornost za ubojstvo kako bi zaštitio Farah. Nakon toga, Farah poduzima akciju kako bi spriječila Tahira da se žrtvuje.

S druge strane, Mehmet se pojavljuje pred Bade kako bi saznao pravi razlog zašto je odbila bračnu ponudu. Saznavši cijelu istinu od Bade, Mehmet sada zna da je jedina svrha njegova brata zaštititi svoju obitelj.

Mehmet osjeća veliko žaljenje zbog svog ponašanja prema bratu. Farah traži od Mehmeta da spriječi Tahira da preuzme krivnju. U suprotnom, neće oklijevati koristiti sliku nauštrb spaljivanja Bade i Gönül.

S druge strane, Tahir, Mehmet i Salim kuju riskantan plan kako otkriti šefa menadžera Orhana. I Farah i Tahir, koji ne znaju za njezine poteze, sigurni su da će nakon ove operacije otići u zatvor. No, šokantan događaj potresa sve, a posebno Farah.

Tahir je upucan. Klanjana mu je dzenaza. Ali nakon nekog vremena, nakon dosta tuge, Farahinog zamisljanja proslosti, Tahir se vraca ziv i zdrav te ostaju kao sretna porodica.Kraj serije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button