Ne dam ti ruke

Ne dam ti ruke 3 epizoda

Mehmet je riješio Zelišin najveći problem i platio dug. Dok Mehmet misli da će ovim potezom zadobiti Zelišino povjerenje, dešava se suprotno. Zeliš ga definitivno ne želi u selu. Samo Aslı može pretpostaviti razlog za to.

Zeliš očigledno bježi od ljubavi. Ali Mehmet nema namjeru napustiti logor. On će učiniti sve da zadobije povjerenje Zeliş i naroda Taşkırana. Na sreću, prilika koju je čekao mu se ukazala.

Bit će to Mistikov kirve. Stvari su krenule na bolje za Mehmeta. On istovremeno jača svoju poziciju u Taşkıranu i uskoro će pronaći investitora kojeg traži za objekat koji će uspostaviti.

Dok su Kıvanç i Ugur uvjerili investitora, a Mehmet se sprema da ostvari svoje snove, ono što se opet dešava, nesreća Mehmeta ne napušta. Mehmet se zakleo da će se nametnuti Taškiranima, jer zbog toga neće ni vidjeti investitora ako bude potrebno.

Taman kada je sve u redu; Dok je Mehmet ispunio ono što se od njega očekivalo i Zeliš je zaljubljena u njega, on se susreće sa nečim što nikada nije očekivao. Ovaj put je u većoj nevolji nego ikada prije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button