Ne dam ti ruke

Ne dam ti ruke 8 epizoda

Uğur je potajno nakupio osjećaj ljubomore prema Mehmetu. Neka Zelis i Mehmet budu sretni zajedno. Nadamo se da se Mehmet i Ugur nece posvađati. Da li mozda nije Ugur zaljubljen u Zeliš?

Zeliş je duboko razočarana kada sazna da su Mehmet i Hande zaručeni. Ali duboko u sebi želi vjerovati da je to laž. Nađe se u Turgutovoj kući kako bi čuo istinu. Međutim, kod kuće ga čeka neugodno iznenađenje.

Zeliş se suočava s toliko upečatljivom istinom da je iznenađena onim što je proživjela. Kao da sve ovo nije dovoljno, sve Zelişine nade u Mehmeta ugašene su rečenicom Hande. Zeliş će sada svoju ljubav zakopati u svoje srce i zauvijek zaboraviti Mehmeta.

Međutim, Mehmet nema namjeru napustiti Zeliş. Kad mu ptice šapnu na uho da ga Zeliş još uvijek voli, oduzima dah sa Zeliş. Zeliş pokušava na takav način da se riješi Mehmeta da na kraju ovog djela umalo ne baci Mehmeta u vatru.

Zeliş, koja je u zadnji čas spasila Mehmeta od spaljivanja, opet je ostala sama s Mehmetom i radije je sama izgorjela u vatri ljubavi. Međutim, Mehmetove laži sada se zapliću jedna po jedna.

Kada Zeliş traži račune iz prošlosti, Mehmetu se krug sužava. Zbog toga Mehmet kuje riskantan plan da raščisti sam sebe i uništi sve upitnike Zelişa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button