Porodica

Porodica 10 epizoda

Kada Devin shvati da je İlijas velika opasnost za Aslana i Jagmur, počinje se brinuti. Nakon iznenadnog dolaska Ilijasa, Sojkani su se suočili s velikom opasnošću. Ilijas počinje istraživati ​​razlog iznenadnog nestanka svog sina. Samo je pitanje vremena kada će istina izaći na vidjelo.

Aslan pokušava zaštititi svoju obitelj od Ilijasa, a sa druge strane, bori se da ne postane kao otac. Sumnjajući da odvjetnikova žena nije mrtva, Hulija poduzima akciju kako bi riješila ovaj slučaj iz temelja.

Devin dolazi pomoći svojoj majci koju je otac izbacio iz kuće. Neše je sada bez doma i neko vrijeme dolazi živjeti na farmu. Devin će se složiti sa svojim ocem, igrajući igru ​​po Sojkanovim pravilima.

Svađa koja će nastati nakon što Lejla cijeloj obitelji na obiteljskoj večeri priopći svoju odluku o razvodu izaziva velike sukobe. S druge strane, Džihan, koji misli da nema što izgubiti, saznaje da je Ajsel trudna.

Slijedeći strijele sumnje o smrti svog sina, Ilijas konačno pronalazi trag.S druge strane Hulija, čija je dominacija nad njezinom obitelji uzdrmana, uči Devin veliku lekciju.

Kad Aslan sazna za Atijeve mračne ambicije prema Džejlan, pada mu mrak na oči. Pitamo se, hoće li duh Jusufa Sojkana, od kojeg je bježao godinama, sada uhvatiti Aslana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button