Zovem se Farah

Zovem se Farah 19 epizoda

Nakon što Tahir jednostavno da do znanja Farah da će se ubiti pred njom ukoliko ne pristane da je spasi iz tog pakla, Farah pristaje. Zasto su sada Tahiru ruke vezane? Mehmet se svega sjetio.Tahir i Farah su se konačno ponovno ujedinili.

Vera je postala potpuna izdajica. Prodala je sve zbog vlastite sigurnosti, ali i Behnam je dobro odlučio poklonivši joj samo svoj život. Vera je to zaslužila. Behnam je sad saznao da je Mehmet Tahirov brat, pa čemu ovo?

Hoće li reći da te je Tahir upucao ili će se osvetiti Tahiru jer je prodao Azadija? Pitam se kada će Tahir saznati ovu tajnu?! Koliko se Gönül ponizila kad je preuzela tvojih 25 interesnih dionica, Vera?

Čini se da Benhamovo čudovište želi silom oženiti Farah….. Nju i Tahira čeka vrlo teška borba. Mehmet se sjetio tko ga je upucao. Vezana žena mogla bi biti uspomena na Farahine prve dane s Behnamom, ili Farahino sjećanje kako su s njom postupali u Iranu u to vrijeme.

Prisilno vjenčanje se podrazumijevalo… Behnam je čekao da primi Farahin i Tahirov brakorazvodni list. Da vidimo kako će se sada Farah toga riješiti. Iskreno se nadam da nije prisiljena na udaju, iako izgleda da cijela obitelj Azadi dolazi iz Irana na vjenčanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button